Kalocsa Róza Művelődési Központ Mezőkovácsháza
Kalocsa Róza Művelődési Központ Mezőkovácsháza

Menü
 
Bemutatkozás

A Kalocsa Róza Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a Kalocsa Róza Kulturális Kht. jogutódjaként a törvény által előirt szervezeti átalakulást követően került bejegyzésre. A szervezet működése természetesen nem ettől az időponttól számítható, hisz jogelődje Mezőkovácsháza város 1960-ban épült művelődési házában 2004 óta végzett közművelődési tevékenységet, átvéve a korábbi Városi Művelődési Központ feladatait, újabb tevékenységekkel egészítve ki azokat. A szervezet vezetője Jankó Erzsébet.

 

A Kalocsa Róza Közhasznú Nonprofit KFT. legfontosabb feladata Mezőkovácsháza város kulturális életének szervezése, kulturális kínálat nyújtása az ott élőknek, hagyományőrzés, hagyományápolás, közösségi munka, programok, kiállítások, tanfolyamok szervezése. Részvétel a felnőttképzésben, koordináló feladatellátás a kistérségi kulturális életben és a közművelődési, közgyűjteményi feladatellátásban.

 

A KFT. kiemelten kezeli az ifjúsági területen megfogalmazódott kulturális igények és szükségletek kielégítését, mint a fiatalok társadalmi részvételének egyik legfontosabb módszerét. 

 

A szervezet céljai Ifjúsági területen:

 

További hasonló együttműködés projektek, feladatellátás, ifjúságközpontú befolyásolása szükséglet, és igény alapú ifjúsági munka (hosszú távú cél), ifjúsági közösségi tér, ifjúsági szolgáltatások, térségi feladat ellátás szervezése, nemzeti, nemzetközi ifjúsági projektek, ifjúsági cserék, önkéntes programok (rövid távú cél).

 

A mezőkovácsházi művelődési ház 2015-ben ünnepelte fennállásának 55. évfordulóját. Erről nagyszabású történeti kiállítással emlékeztek meg, és névadót is tartottak. Felvették a Kalocsa Róza Művelődési Központ nevet. A több hónapos kutató, és gyűjtő munka során feltárult, hogy az elmúlt évtizedek alatt milyen aktív, sokszínű tevékenység folyt a házban. Az elődök munkáját a jelenben dolgozók viszik tovább, és ma is széles skálájú kulturális kínálattal állnak a lakosság szolgálatára.


 

 
Facebook oldalunk

Az oldal eléréséhez kattints a képre!

 
Linkek

Képtalálat a következÅ‘re: „mezÅ‘kovácsháza” 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
A honlap látogatóinak száma:
Indulás: 2019-02-18
 

2019  Kalocsa Róza Művelődési Központ


Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról