Kalocsa Róza Művelődési Központ Mezőkovácsháza
Kalocsa Róza Művelődési Központ Mezőkovácsháza

Menü
 
Bemutatkozás

A Kalocsa Róza Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a Kalocsa Róza Kulturális Kht. jogutódjaként a törvény által előirt szervezeti átalakulást követően került bejegyzésre. A szervezet működése természetesen nem ettől az időponttól számítható, hisz jogelődje Mezőkovácsháza város 1960-ban épült művelődési házában 2004 óta végzett közművelődési tevékenységet, átvéve a korábbi Városi Művelődési Központ feladatait, újabb tevékenységekkel egészítve ki azokat. A szervezet vezetője Jankó Erzsébet.

 

A Kalocsa Róza Közhasznú Nonprofit KFT. legfontosabb feladata Mezőkovácsháza város kulturális életének szervezése, kulturális kínálat nyújtása az ott élőknek, hagyományőrzés, hagyományápolás, közösségi munka, programok, kiállítások, tanfolyamok szervezése. Részvétel a felnőttképzésben, koordináló feladatellátás a kistérségi kulturális életben és a közművelődési, közgyűjteményi feladatellátásban.

 

A KFT. kiemelten kezeli az ifjúsági területen megfogalmazódott kulturális igények és szükségletek kielégítését, mint a fiatalok társadalmi részvételének egyik legfontosabb módszerét. 

 

A szervezet céljai Ifjúsági területen:

 

További hasonló együttműködés projektek, feladatellátás, ifjúságközpontú befolyásolása szükséglet, és igény alapú ifjúsági munka (hosszú távú cél), ifjúsági közösségi tér, ifjúsági szolgáltatások, térségi feladat ellátás szervezése, nemzeti, nemzetközi ifjúsági projektek, ifjúsági cserék, önkéntes programok (rövid távú cél).

 

A mezőkovácsházi művelődési ház 2015-ben ünnepelte fennállásának 55. évfordulóját. Erről nagyszabású történeti kiállítással emlékeztek meg, és névadót is tartottak. Felvették a Kalocsa Róza Művelődési Központ nevet. A több hónapos kutató, és gyűjtő munka során feltárult, hogy az elmúlt évtizedek alatt milyen aktív, sokszínű tevékenység folyt a házban. Az elődök munkáját a jelenben dolgozók viszik tovább, és ma is széles skálájú kulturális kínálattal állnak a lakosság szolgálatára.


 

 
Facebook oldalunk

Az oldal eléréséhez kattints a képre!

 
Linkek

Képtalálat a következÅ‘re: „mezÅ‘kovácsháza” 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
A honlap látogatóinak száma:
Indulás: 2019-02-18
 

2019  Kalocsa Róza Művelődési Központ


A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.